Estilos de envoltório de praia inspirados em celebridades para o verão

Estilos de envoltório de praia inspirados em celebridades para o verão
Celebrity-Inspirerede Strandled Mode Stilarter til Sommeren

Celebrity-Inspirerede Strandede Mode Stilarter til Sommeren

Når temperaturerne stiger og dagene bliver længere, er det tid til at opgradere din strandidgarderobe med nogle friske og stilfulde looks. Hvis du er fan af berømthedsmode, vil du elske disse strandede mode stilarter inspireret af nogle af dine yndlingsstjerner. Uanset om du slentrer ved poolen eller går langs stranden, vil disse looks få dig til at føle dig som en Hollywood A-liste.         

1. Kimonoen Wrap

Kanalisér din indre bohemske gudinde med en flowy kimono wrap, en favorit hos berømtheder som Vanessa Hudgens og Alessandra Ambrosio. Denne luftige stil er perfekt til at kaste over din badedragt eller parre med jeansshorts til en strandside frokost. Se vores udvalg af øreringe for at tilføje et strejf af glamour til dit look.

Kimono Wrap

2. Sarong Skarven

Omfavn den ubesværet chic stil af Rosie Huntington-Whiteley med en sarong skarv bundet om taljen. Dette alsidige stykke kan bæres på flere måder, uanset om du foretrækker en simpel knude eller en intrikat indpakning. Fuldend dit look med en delikat halskæde fra vores kollektion.

Sarong Scarf

3. Bæltebeklædningen

Lad dig inspirere af Kendall Jenner og tilføj et moderne twist til din strand-ensemble med en bæltebeklædning. Stram din talje med et statementbælte for at hæve en simpel kjole eller tunika. Udforsk vores sortiment af ringe for at finde det perfekte tilbehør til dette look.

Belted Cover-Up

4. Wrap Nederdelen

Tag en cue fra Olivia Culpo og omfavne det feminine aspekt af en wrap nederdel til dine strandudflugter. Dette alsidige stykke kan nemt skifte fra sandet til en havcafé. Fuldfør dit look med en stak stilfulde armbånd.

Wrap Skirt

5. Den Oversized Skjorte

Hold det køligt og afslappet som Gigi Hadid med en oversized skjorte, der bæres som et strande-cover-up. Rul ærmerne op og bind den i taljen for en afslappet vibe. Gennemse vores kollektion af ready-to-wear-stykker for mere stilinspiration.

Oversized Shirt

6. Halter Kjolen

Vær klar til at få hovederne til at vende med en glamourøs halter kjole som Beyoncé. Denne figur-flatterende stil er perfekt til en solnedgangs-strandfest eller en romantisk middag ved havet. Fuldfør dit look med et statementstykke fra vores mid-season sale.

Halter Dress

Med disse celebrity-inspirerede strandede mode stilarter vil du være klar til at lave et splash, uanset hvor dine sommereventyr fører dig hen. Glem ikke at matche dit outfit med nogle fantastiske smykker fra Be Sunset for at fuldføre dit look og tilføje et strejf af elegance til dit strandensemble.         

×