Explorando a Herança Real das Jóias Kundan

Explorando a Herança Real das Jóias Kundan

... Udforsk den kongelige arv af Kundan-smykker

Udforsk den kongelige arv af Kundan-smykker

Kundan-smykker har en lang og rig historie, der går tilbage århundreder til Indiens kongelige hoffer. Denne udsøgte form for smykker er kendt for sine komplekse design og brug af kostbare ædelsten, hvilket gør det til et symbol på luksus og gennemstrømning. Hos Be Sunset er vi stolte over at inkorporere elementer af denne kongelige arv i vores håndlavede smykkesamling, der skaber unikke stykker, der både er bæredygtige og fantastiske at se på.

Kundan øreringe

Køb Kundan øreringe

Med oprindelse i de kongelige hoffer i Rajasthan og Gujarat er Kundan-smykker en traditionel form for indisk smykker, der er kendetegnet ved dens udsmykkede ædelstensindstillinger. Ordet "Kundan" refererer til processen med at indstille ædelsten i en ren guldfatning, hvilket skaber en indstilling, der tillader maksimal lys at passere igennem stenene og dermed giver en strålende og lysende effekt.

Kunstfærdigheden ved fremstilling af Kundan-smykker kræver højt dygtige håndværkere, der omhyggeligt indstiller hver ædelsten i hånden. Processen indebærer at lave små huller i den gyldne base, kendt som "Kundan," og indsætte ædelstenene i disse huller. Ædelstenene fastgøres derefter på plads ved at forme tynde guldstykker kendt som "chatons" omkring dem. Denne komplekse og tidskrævende proces er det, der giver Kundan-smykker deres unikke og betagende skønhed.

Kundan halskæde

Køb Kundan halskæder

Hos Be Sunset er vi stolte af vores engagement med bæredygtighed og etiske praksis. Vores Kundan smykkesamling er håndlavet med hvid bronze med 18k forgyldning af guld, hvilket sikrer, at hvert stykke ikke kun er smukt, men også miljøbevidst. Vi tror på at skabe smykker, der ikke kun gør en erklæring, men også respekterer verden omkring os.

Hvert stykke i vores Kundan smykkesamling er designet af vores talentfulde designer, Nidhi Patel, der henter inspiration fra Indiens rige historie og levende kultur. Nidhis designs kombinerer traditionelle Kundan-teknikker med moderne æstetik, hvilket resulterer i smykker, der er både tidløse og moderne. Vores samling inkluderer et bredt udvalg af øreringe, halskæder og ringe, hver især et kunstværk i sig selv.

Kundan ringe

Køb Kundan ringe

Udover vores Kundan smykkesamling tilbyder Be Sunset også et fantastisk udvalg af armbånd. Disse stykker har indviklet Kundan-arbejde kombineret med moderne design, der skaber et markant og iøjnefaldende udseende. Vores engagement med bæredygtighed strækker sig også til vores tøjkollektion, hvor vores ready-to-wear-kollektion er lavet af høj kvalitet af cambric-bomuld. Vi mener, at mode både skal være smuk og ansvarlig.

Kundan armbånd

Køb Kundan armbånd

Ved at vælge Be Sunset investerer du ikke kun i smukke smykker og tøj, men støtter også vores engagement i bæredygtighed. Med hvert køb planter vi træer i Spanien, hvilket hjælper med at opveje CO2-udledningen og skabe en bedre fremtid for vores planet. Sammen med vores kunder har vi allerede plantet over 400 træer, og vi er spændte på at fortsætte vores bestræbelser for at gøre en positiv indvirkning på miljøet.

Nu er det den perfekte tid til at udforske den kongelige arv af Kundan-smykker med Be Sunsets mid-season sale. Vores salg omfatter udvalgte stykker fra vores Kundan-samling til særlige nedsatte priser. Uanset om du leder efter en markant halskæde, et par elegante øreringe eller en fantastisk ring, har vores salg noget for enhver smag.

Kundan øreringe

Køb mid-season sale

Oplev luksus og elegance med Kundan-smykker fra Be Sunset. Hvert stykke i vores kollektion er et vidnesbyrd om håndværket og dygtigheden hos vores talentfulde håndværkere. Køb nu og omfavne skønheden i tradition og bæredygtighed.

Kundan halskæder
Kundan ringe
×